الزامات علمی و حقوقی کیفیت محصولات کشاورزی | آل زیست...
فهرست ناوبری برگه ها خانه درباره ما کشاورزی ارگانیک تعاریف کشاورزی ارگانیک نهاده های ارگانیک کود ها کنترل آفات کنترل علف هرز محصولات ارگانیک محصولات معرفی فراورده های تولیدی اخبار گالری تصاویر تماس با ما
فهرست ناوبری دسته ها خانه درباره ما کشاورزی ارگانیک تعاریف کشاورزی ارگانیک نهاده های ارگانیک کود ها کنترل آفات کنترل علف هرز محصولات ارگانیک محصولات معرفی فراورده های تولیدی اخبار گالری تصاویر تماس با ما
ر چهار دهه اخیر کیفیت و کمیت محصولات کشاورزی به دلیل مصرف بی رویه انواع علف کش ها سموم آفت کش هورمون united acceptance ها کودهای شیمیایی فاضلاب شهری وغیره به شدت مورد تهدید قرار گرفته و با ایجاد انواع بیماری ها امراض آلودگی های بهداشتی و زیست محیطی به عنوان یکی از مهمترین عوامل تشدید مقوله مرگ و میر و کاهش متوسط عمر جمعیت انسانی در دنیا محسوب می گردد. مصرف بی رویه و نادرست تکنولوژی united acceptance و نهاده های شیمیایی ( هر چند دردهه اول انقلاب سبز موجبات افزایش تولید در واحد سطح را فراهم کرد) در حال حاضر مشکلات بسیار جدی را از لحاظ کمی و کیفی در فرایند تولید محصولات کشاورزی باعث شده است. درچنین شرایطی مقوله امنیت و سلامت غذا به عنوان راهبرد مبنایی درسطح بین المللی برای دستیابی به توسعه پایداردر هزاره جدید مورد توجه جدی قرار دارد . زیرا در صورت استمرار نظام کشاورزی فعلی با توجه به افزایش جمعیت کره زمین که در آینده مطمینا دنیابا بحران غذا و محیط زیست مواجه خواهد شد . در این میان جبهه جدیدی متشکل از حامیان کشاورزی مدرن قرار دارند که راه رسیدن به امنیت و سلامت غذا را دست کاری های ژنتیکی و تولید محصولات تراریخته می دانند. این در حالی است که بر خلاف تبلیغات و ادعای آنان یکی از چالش های مهم کشاورزی در حال حاضر و آینده گسترش کاربرد محصولات دست ورزی شده ژنتیکی است . محصولات دست ورزی شده ژنتیکی نه تنها یک چالش و تهدید برای کشاورزی محسوب می شوند بلکه یکی از مهم ترین منابع تهدید کننده کیفیت مواد غذایی برای مصرف کنندگان در سرتاسر جهان به شمار می روند . از این رو با توجه به این مسایل تمامی تلاش ها و برنامه ها برای تحقق پایدار امنیت و سلامت غذا توسعه کشاورزی ارگانیک است که در این مقاله به مبانی و الزامات علمی و حقوقی مربوط به تولید و عرضه محصولات ارگانیک با بررسی فرایند و نتایج اجرای برنامه ملی توسعه کشاورزی پایدار مبتنی بر نظام ارگانیک united acceptance در معاونت ترویج و اموزش است که در چارچوب برنامه جهانی امنیت و سلامت غذای سازمان ملل متحد با پشتیبانیFAO در قالب پروژه منطقه ای خاور نزدیک و پروژه های الگویی برنامه عمران سازمان ملل متحد(UNDP/GEF/SGP) در دامنه زمانی تا در سطح بیش از منطقه عملیاتی و بر روی موضوع و محصول در استان کشور در ایران اجرا شده است .
نظام گواهی محصولات کشاورزی عبارت است از مراحلی که در آن مرجع ذی صلاحی بر اساس یک نظام معتبر به طور کتبی انطباق فرایند تولید فرآوری شبکه توزیع و…. محصولات غذایی را با استانداردها و مقررات united acceptance خاصی تضمین می کند .این گواهی نشان می دهد که در محصول دارای ویژگی های خاصی مطابق با یک استاندارد است که ایمنی محصولات ایمنی زیستی فرایند تولید را تضمین می کند .
مقررات و استاندارد های تایید شده توسط مرجع ذی صلاح شامل استاندارد کیفیت محصول حفظ محیط زیست ایمنی مصرف کنندگان و در بعضی موارد استاندارد های اجتماعی است . برای صدور گواهی محصول فرایند united acceptance تولید محصول با این استاندارد ها توسط موسسات بازرسی تطبیق داده می شوند.این استاندارد ها اجباری united acceptance و داوطلبانه هستند . استاندارد های اجباری شامل مقررات مربوط تجارت و بازار بین المللی محصولات هستند . استانداردها به قوانین تولید محصولات ارگانیک گفته می شود. این استانداردها فرایندهای تولید محصولات ارگانیک را با توجه به شرایط بوم شناختی و اجتماعی محل تولید تعیین می کنند.
کارگروه کدکس غذائی کشاورزی ارگانیک را به شرح زیر تعریف کرده است: کشاورزی ارگانیک یک سامانه مدیریت تولیدی جامع نگر است که موجب بهبود سلامت کشت بوم از طریق حفظ و تقویت تنوع زیستی چرخه های زیستی و فعالیت زیستی خاک می شود. در این سامانه بر استفاده از عملیات مدیریتی به جای نهاده های خارجی و در نظر گرفتن شرائط اقلیمی منطقه ای و کاربرد روش های سازگار با محیط تاکید می شود که در آن برای بروز کارکردهای united acceptance سامانه از روش های مکانیکی زیستی و زراعی استفاده می شود و کاربرد مواد شیمیایی united acceptance در آن جایی ندارد . کشاورزی ارگانیک به طور مختصر به عنوان تولید غذا و سایر محصولات بدون کاربرد کودها و آفت کش های شیمیایی مصنوعی توصیف می شود. بر اساس تعریف فدراسیون بین المللی جنبش ارگانیک کشاورزی ارگانیک یک سامانه کشاورزی است که در آن جنبه های زیستی اجتماعی و اقتصادی تولید پایدار غذا پوشاک فراورده های چوبی و غیره بهبود می یابد. در این سامانه حاصلخیزی خاک به عنوان کلید تولید موفق در نظر گرفته می شود. در کشاورزی ارگانیک با بهره گیری از ویژگی های طبیعی گیاهان دام ها و محیط کیفیت نظام کشاورزی و محیط زیست حفظ شده و بهبود می یابد. کشاورزی ارگانیک در کشورهای گوناگون با نام های مختلف شناخته می شود که نام برای آن از جمله کشاورزی بیولوژیک کشاورزی پایدار و کشاورزی زاینده ذکر شده است. کشاورزی united acceptance بیولوژیک نامی است که در اروپا بسیار رایج است در حالی که در آمریکا و بریتانیا عبارت کشاورزی ارگانیک را ترجیح می دهند هر چند که مکتب ارگانیک به عبارت دقیقتر فلسفه ای است که شامل آموزش هنر تغذیه مذهب و همچنین کشاورزی است.
محصولات united acceptance ارگانیک به کارگیری استاندارد های داوطلبانه زیست محیطی هستند . دقت داشته باشیم که ارگانیک در چارچوب united acceptance استاتدارد های زیست محیطی قرار دارد که مهمترین هدف آن حفظ و پایداری united acceptance خاک و ارزش های اکوسیستمی است . تمام فرایند تول
فهرست ناوبری برگه ها خانه درباره ما کشاورزی ارگانیک تعاریف کشاورزی ارگانیک نهاده های ارگانیک کود ها کنترل آفات کنترل علف هرز محصولات ارگانیک محصولات معرفی فراورده های تولیدی اخبار گالری تصاویر تماس با ما
فهرست ناوبری دسته ها خانه درباره ما کشاورزی ارگانیک تعاریف کشاورزی ارگانیک نهاده های ارگانیک کود ها کنترل آفات کنترل علف هرز محصولات ارگانیک محصولات معرفی فراورده های تولیدی اخبار گالری تصاویر تماس با ما
ر چهار دهه اخیر کیفیت و کمیت محصولات کشاورزی به دلیل مصرف بی رویه انواع علف کش ها سموم آفت کش هورمون united acceptance ها کودهای شیمیایی فاضلاب شهری وغیره به شدت مورد تهدید قرار گرفته و با ایجاد انواع بیماری ها امراض آلودگی های بهداشتی و زیست محیطی به عنوان یکی از مهمترین عوامل تشدید مقوله مرگ و میر و کاهش متوسط عمر جمعیت انسانی در دنیا محسوب می گردد. مصرف بی رویه و نادرست تکنولوژی united acceptance و نهاده های شیمیایی ( هر چند دردهه اول انقلاب سبز موجبات افزایش تولید در واحد سطح را فراهم کرد) در حال حاضر مشکلات بسیار جدی را از لحاظ کمی و کیفی در فرایند تولید محصولات کشاورزی باعث شده است. درچنین شرایطی مقوله امنیت و سلامت غذا به عنوان راهبرد مبنایی درسطح بین المللی برای دستیابی به توسعه پایداردر هزاره جدید مورد توجه جدی قرار دارد . زیرا در صورت استمرار نظام کشاورزی فعلی با توجه به افزایش جمعیت کره زمین که در آینده مطمینا دنیابا بحران غذا و محیط زیست مواجه خواهد شد . در این میان جبهه جدیدی متشکل از حامیان کشاورزی مدرن قرار دارند که راه رسیدن به امنیت و سلامت غذا را دست کاری های ژنتیکی و تولید محصولات تراریخته می دانند. این در حالی است که بر خلاف تبلیغات و ادعای آنان یکی از چالش های مهم کشاورزی در حال حاضر و آینده گسترش کاربرد محصولات دست ورزی شده ژنتیکی است . محصولات دست ورزی شده ژنتیکی نه تنها یک چالش و تهدید برای کشاورزی محسوب می شوند بلکه یکی از مهم ترین منابع تهدید کننده کیفیت مواد غذایی برای مصرف کنندگان در سرتاسر جهان به شمار می روند . از این رو با توجه به این مسایل تمامی تلاش ها و برنامه ها برای تحقق پایدار امنیت و سلامت غذا توسعه کشاورزی ارگانیک است که در این مقاله به مبانی و الزامات علمی و حقوقی مربوط به تولید و عرضه محصولات ارگانیک با بررسی فرایند و نتایج اجرای برنامه ملی توسعه کشاورزی پایدار مبتنی بر نظام ارگانیک united acceptance در معاونت ترویج و اموزش است که در چارچوب برنامه جهانی امنیت و سلامت غذای سازمان ملل متحد با پشتیبانیFAO در قالب پروژه منطقه ای خاور نزدیک و پروژه های الگویی برنامه عمران سازمان ملل متحد(UNDP/GEF/SGP) در دامنه زمانی تا در سطح بیش از منطقه عملیاتی و بر روی موضوع و محصول در استان کشور در ایران اجرا شده است .
نظام گواهی محصولات کشاورزی عبارت است از مراحلی که در آن مرجع ذی صلاحی بر اساس یک نظام معتبر به طور کتبی انطباق فرایند تولید فرآوری شبکه توزیع و…. محصولات غذایی را با استانداردها و مقررات united acceptance خاصی تضمین می کند .این گواهی نشان می دهد که در محصول دارای ویژگی های خاصی مطابق با یک استاندارد است که ایمنی محصولات ایمنی زیستی فرایند تولید را تضمین می کند .
مقررات و استاندارد های تایید شده توسط مرجع ذی صلاح شامل استاندارد کیفیت محصول حفظ محیط زیست ایمنی مصرف کنندگان و در بعضی موارد استاندارد های اجتماعی است . برای صدور گواهی محصول فرایند united acceptance تولید محصول با این استاندارد ها توسط موسسات بازرسی تطبیق داده می شوند.این استاندارد ها اجباری united acceptance و داوطلبانه هستند . استاندارد های اجباری شامل مقررات مربوط تجارت و بازار بین المللی محصولات هستند . استانداردها به قوانین تولید محصولات ارگانیک گفته می شود. این استانداردها فرایندهای تولید محصولات ارگانیک را با توجه به شرایط بوم شناختی و اجتماعی محل تولید تعیین می کنند.
کارگروه کدکس غذائی کشاورزی ارگانیک را به شرح زیر تعریف کرده است: کشاورزی ارگانیک یک سامانه مدیریت تولیدی جامع نگر است که موجب بهبود سلامت کشت بوم از طریق حفظ و تقویت تنوع زیستی چرخه های زیستی و فعالیت زیستی خاک می شود. در این سامانه بر استفاده از عملیات مدیریتی به جای نهاده های خارجی و در نظر گرفتن شرائط اقلیمی منطقه ای و کاربرد روش های سازگار با محیط تاکید می شود که در آن برای بروز کارکردهای united acceptance سامانه از روش های مکانیکی زیستی و زراعی استفاده می شود و کاربرد مواد شیمیایی united acceptance در آن جایی ندارد . کشاورزی ارگانیک به طور مختصر به عنوان تولید غذا و سایر محصولات بدون کاربرد کودها و آفت کش های شیمیایی مصنوعی توصیف می شود. بر اساس تعریف فدراسیون بین المللی جنبش ارگانیک کشاورزی ارگانیک یک سامانه کشاورزی است که در آن جنبه های زیستی اجتماعی و اقتصادی تولید پایدار غذا پوشاک فراورده های چوبی و غیره بهبود می یابد. در این سامانه حاصلخیزی خاک به عنوان کلید تولید موفق در نظر گرفته می شود. در کشاورزی ارگانیک با بهره گیری از ویژگی های طبیعی گیاهان دام ها و محیط کیفیت نظام کشاورزی و محیط زیست حفظ شده و بهبود می یابد. کشاورزی ارگانیک در کشورهای گوناگون با نام های مختلف شناخته می شود که نام برای آن از جمله کشاورزی بیولوژیک کشاورزی پایدار و کشاورزی زاینده ذکر شده است. کشاورزی united acceptance بیولوژیک نامی است که در اروپا بسیار رایج است در حالی که در آمریکا و بریتانیا عبارت کشاورزی ارگانیک را ترجیح می دهند هر چند که مکتب ارگانیک به عبارت دقیقتر فلسفه ای است که شامل آموزش هنر تغذیه مذهب و همچنین کشاورزی است.
محصولات united acceptance ارگانیک به کارگیری استاندارد های داوطلبانه زیست محیطی هستند . دقت داشته باشیم که ارگانیک در چارچوب united acceptance استاتدارد های زیست محیطی قرار دارد که مهمترین هدف آن حفظ و پایداری united acceptance خاک و ارزش های اکوسیستمی است . تمام فرایند تول
No comments:
Post a Comment