Tuesday, February 4, 2014

الزامات pereciveis استاندارد ISO22000 بیش از 80 درصد الزامات ISO9001 را پوشش داده و با این استاندارد


شرکت فنی و مهندسی" تاسیسات سولار گلستان" با دارا بودن دپارتمانهای مختلف از قبیل 1:-صنایع pereciveis و مدیریت 2-برق والکترونیک 3-عمران 4-مکانیک 5-شیمی و...شرکتی pereciveis چند منظوره محسوب می گردد که با هدف آموزش >طراحی >نظارت>اجرا > نگهداری و تعمیرات در کلیه بخشهای صنعتی و ساختمانی تاسیس شده و آماده خدمت رسانی به ادارات و شرکتها وهمچنین عموم هموطنان می باشد. با ما تماس بگیرید: pereciveis 09381519047
بهسان pereciveis ویژن
دنياي نگهداری و تعمیرات pereciveis
باشگاه خبرنگاران هوشمند گسترش قدرت بهبود صنعت سامانه اطلاعات مشاغل گلستان مديريت سرامد ايرانيان مراحل صدور جواز قانون باز تهران هاست تست استعداد شغلی دانشنامه ویکی پدیا تاسیسات الکتریکی تالار مجازی بورس ایران اخبار مراحل ساخت ساختمان
سری استانداردهای ایزو 22000 بوسیله کمیته فنی محصولات غذایی سازمان بین المللی استاندارد ISO/TC 34 با همکاری کارشناسان FAO و WHO با توجه به ضرورت ایجاد یک سیستم مدیریت pereciveis ایمنی جهانی برای مواد غذایی و صنایع وابسته تدوین شد ودر اول سپتامبر 2005 برای اجرا ابلاغ شد. ویژگی مهم این استاندارد قابلیت اجرای آن در تمام بخشهای مرتبط با صنایع غذایی از جمله صنایع تولید کننده ماشین آلات و مواد بسته بندی صنایع غذایی و صنایع غذای دام و طیور شرکت های توزیع کننده و فروشنده موادغذایی و غیره می باشد . این استاندارد علاوه بر اینکه دارای تمام الزامات HACCP می باشد سایر الزاماتی که در یک سیستم مدیریتی لازم است را شامل می گردد این استاندارد با استاندارد ISO 9001 همخوان می باشد . این استاندارد دارای چند استاندارد پشتیبان pereciveis شامل موارد ذیل می باشد : ISO 22005 : 2007 قابلیت ردیابی در زنجیره مواد غذایی اصول کلی و الزامات اساسی برای طراحی و اجرا ISO / TS 22003 : 2007 الزامات سیستم ایمنی مواد غذایی الزامات برای سازمانهای انجام دهنده ممیزی و صدور گواهینامه سیستم ایمنی مواد غذایی ISO 22004 : 2005 الزامات سیستم ایمنی مواد غذایی راهنمایی هایی برای بکار بردن استاندارد ISO 22000 : 2005 ISO 22002 1 : 2009 برنامه های پیشنیازی در ایمنی مواد غذایی قسمت 1 تولید کنندگان مواد غذایی
الزامات pereciveis استاندارد ISO22000 بیش از 80 درصد الزامات ISO9001 را پوشش داده و با این استاندارد همخوان می باشد. شرکت ASYS آمادگی ثبت و صدور گواهینامه ISO 22000 را برای شرکت های تولید کننده مواد غذایی و سایر شرکت های مرتبط با صنایع غذایی در منطقه را دارد .
از مزایای استاندارد ISO 22000 و گرفتن گواهینامه آن می توان به : 1-ایجاد اطمینان در مصرف کننده به سلامت و ایمنی مواد غذایی و زنجیره مواد غذایی 2- جهانی بودن و ایجاد مزیت رقابتی در صادرات 3- امکان پیاده سازی به تنهایی و یا با سایر سیستم های مدیریتی مانند ISO 9001 و ISO 14001 4-پوشش کلیه الزامات HACCP 5-الزام به تبعیت از قوانین و مقررات بهداشتی و ایمنی مواد غذایی 6-تخصصی بودن در صنایع غذایی 7- مستندسازی مناسب 8- نگرش سیستماتیک بجای نگرش محصولی 9- داشتن استاندارد های پشتیبان pereciveis برای ارائه راهنمایی و رفع ابهام مانند ISO 22004 و ISO 22005 اشاره کرد .
صدور همزمان گواهینامه HACCP در صورت درخواست مشتری انجام ممیزی بر اساس حساسیت های محصول تدوین گزارش از وضع عمومی سازمان و نقاط قوت و ضعف آن توجه به اثر بخشی سیستم ایمنی و سلامت بجای نگرش بندی صدور گواهی نامه GMP در صورت درخواست سازمان با یک ممیزی استفاده از ممیزان با تجربه و آشنا به شرایط تولید مواد و محصولات غذایی
روش پیاده سازی و گرفتن گواهینامه استاندارد ISO 22000 : 2005 فرایند طرحریزی سیستم ایمنی یک کار تیمی می باشد برای استقرار سیستم ایمنی مواد غذایی ابتدا باید مشخصات محصول و مراحل تولید و مواد اولیه مواد کمک تولیدی مشخص شود. سپس سازمان باید اقدام به شناسایی و ارزیابی pereciveis خطراتی که ایمنی و سلامت مواد غذایی را تهدید میکند بپردازد . در گام بعدی سازمان اقدام به تعیین برنامه های پیشنیازی pereciveis PRP ها و برنامه های پیشنیازی عملیاتی ها OPRP می نماید . بعد از آن نوبت به ارزیابی PRP ها و تعیین CCP ها می رسد. سازمان باید اقدام به توسعه سیستم وانتقال اطلاعات مربوط به سیستم به پرسنل نماید سازمان باید اقدام به ارزیابی اثربخشی سیستم مدیریت و OPRP ها و CCP ها نماید سیستم باید اقدام به ممیزی و کنترل اجرا و اثربخشی نمایند.
استاندارد مذکور سازمان را در راستای نيل به اهداف زير یاری مي نمايد: امکان پذيري و تجزيه و تحليل خطر ايجاد برنامه های پیش نيازی عملياتی ايجاد طرح HACCP به روز در آوري اطلاعات و مستندات اوليه مشخص کننده PRP و طرح HACCP طرح ريزی تصديق رديابی و کنترل عدم انطباق چه کساني سود می برند توليد کنندگان از جمله توليد کنندگان خوراک دام و طیور کارخانجات مواد غذايی کليه فعاليتهای حمل و نقل و توزيع عمده فروشان و خرده فروشان مواد غذايي توليد کنندگان دستگاه ها تجهيزات افزودنی ها توليد کنندگان مواد شيميايی و شستشو و ضد عفونی و
ارائه خدمات آموزشی ومشاوره در جهت استقرار pereciveis استاندارد بین المللی ISO22000:2005 تا مرحله اخذ تائیدیه pereciveis و مراحل اجرایی آن به شرح زیرمی باشد: الف شناخت : 1- شناخت وضع موجود واحد بر اساس استاندارد ISO22000:2005مشتمل بر ساختار سازمانی فرآیند های اصلی سازمان داده های جاری درارتباط با الزامات سیستم مورد نظرو فهرست نیازهای اصلی برای ادامه کار و ارائه گزارش آن به مشتری. 2- آموزش استاندارد ISO22000:2005و ابزارهای pereciveis کیفیت مربوطه بر اساس مندرجات جدول پیوست این قرارداد. 3- تشكیل و توجیه اعضای كمیته راهبری ISO22000:2005 و كمیته های فرعی مربوطه و تعیین مسئولیتهای ایشان. 4- همكاری و مشاركت مشاور با كارشناسان واحد در زمینه طراحی یا اصلاح سیستمهای مورد نیاز و مستندسازی فرآیندها و روشهای اجرایی (Procedures) برای عناصر مشروحه ذیل: - سیستم مدیریت ایمنی غذا( شامل : الزامات ع

No comments:

Post a Comment