Friday, February 7, 2014

بازدید امروز : [2613] دیروز: [2621] کل بازدیدها:[451171] ای مردم! بدانید که کمال دین جستجوی دانش


بازدید امروز : [2613] دیروز: [2621] کل بازدیدها:[451171] ای مردم! بدانید که کمال دین جستجوی دانش و عمل به آن است . [امام علی علیه السلام] دسترسی ها صفحه اصلی پیام رسان پارسی بلاگ صفحات دانلود... دانلود... ویرایش
از آنجایی که وقوع یک مسمومیت غذایی در بیمارستان می تواند زندگی بیماران و دیگر افرادی را که به نحوی از غذای بیمارستان استفاده می کنند و گاه دچار ضعف سیستم ایمنی هم می باشند به خطر اندازد رعایت بهداشت مواد غذایی در بیمارستان بسیار مهم می باشد. اگرچه در بیمارستانها عمدتا کارکنان بخش تغذیه مسئول تهیه و توزیع غذا می باشند پرستاران آبدارچی ها و مستخدمین نیز در توزیع یا تحویل غذا به بیماران دخالت می نمایند. اصولا هر فردی که مواد غذایی را تهیه و آماده طبخ و یا توزیع می نماید باید از اصول اولیه بهداشت مواد غذایی و مهارتهای اصولی در تهیه غذا و نقش پیشگیری کننده اش در بیماریهای nilgiris supermarket ناشی از غذا آگاهی داشته باشد .( مطالعات نشان داده اند که باکتریها بیشتر از ویروسها و انگلها در ایجاد بیماریهای غذا یی موثرند و انسان می تواند به نحوی در انتقال این میکروارگانیسم ها به بیماران ایفای نقش کند.در این راستا :
از موارد فوق الذکر نتیجه گیری می گردد که کلیه غذاها باید با توجه به اصول ایمنی غذا و ضوابط بهداشتی تهیه گردند وکمیته کنترل عفونت بیمارستان مسئول پیشگیری کشف و تحقیق در مورد وقوع بیماریهای غذایی می باشد( ,1988 etal statskel L.) .
مسمومیت غذایی زمانی ایجاد می شود که غذا بوسیله nilgiris supermarket ارگانیزمهای بیماری زا یا سموم آلوده شود. زمانی که منشاء این آلودگی از باکتریهای بیماریزا باشد مدیریت غلط در بخش تغذیه (عدم نگهداری nilgiris supermarket صحیح ) ممکن است سبب گسترش آلودگیها شده و نهایتا باعث ایجاد بیماری nilgiris supermarket در افراد مستعد گردد. بخش تغذیه در بیمارستانها و سایر مراکز مانند خانه های سالمندان و دیگر مراکز تجمع انسانی با مشکلات مربوط به جابجایی مقادیر زیادی از غذاهای nilgiris supermarket خام تحویل غذاهای زیاد و متنوع در عرض یک روز به بیماران تهیه و آماده سازی غذا برای رژیم های مختلف و تأخیر در تحویل غذاها روبرو می باشد . احتمال آلودگی مواد غذایی (اعم از خام و پخته ) در این گونه جابجایی بسیار زیاد است وطبیعتا غذای آلوده در ارگانیسم بیماران که عموما دچار ضعف سیستم ایمنی (البته به درجات متفاوت ) می باشند نمایش منفی تری می تواند داشته باشد.
بدلیل این مشکلات پیشگیری از مسمومیت غذایی باید به عنوان یک ضرورت در مجموعه فعالیت های بیمارستانی تلقی شود. بیماریهای ناشی از غذا در بخشهای بیمارستان ممکن است بیماران کارکنان و ملاقات کنندگان را تحت تأثیر قرار دهد ویا به نحوی از طریق آنها شیوع یابد وحتی ممکن است از انتقال غذا از فضایی دیگر به بیمارستان صورت گیرد.
باسیلوس سرئوس شیگلا ویبریوپارا همولیتیکوس ویروس هپاتیت nilgiris supermarket A لیستریامونوسیتوژنز یرسینیا انتروکولیتیکا کامپیلو باکترژوژنی ویبریوکلرا ایکلای 157 0: اچ ( E.coli 0157:H) و کلسترید یوم بوتولینیوم (Martin M.A , 1998) .
همه بیماران و کارکنان بیمارستان به یک نسبت از آلودگی غذایی متأثر نمی شوند . مقاومت گروههای مختلف در برابر آلودگیهای غذایی متفاوت است و در این خصوص بعضی از گروهها آسیب پذیرتر از گروههای دیگر قلمداد می شوند.
گروه بیماران یاد شده بدلیل تماس های گاه مکرر با دیگر بیماران کارکنان و ملاقاتی ها در معرض خطر بیشتری قرار دارند و در صورتی که بهداشت فردی دراینگونه افراد دچار ضعف باشد خطر بیشتری nilgiris supermarket آنها را تهدید می نماید. در هر حال ابتلاء آنها به بیماریهای ناشی از مسمومیت یا آلودگی غذایی می تواند مشکلات بزرگ حقوقی انسانی درمانی مدیریتی و اقتصادی بر بیمارستان بیمار و خانواده وی تحمیل کند Damin.N .etal, 1997)).
روش نیمه متمرکز :در این روش غذای طبخ شده در آشپزخانه مرکزی بیمارستان بر اساس ظرفیت بخش های بستری تفکیک وغدای هر بخش بطور جداگانه به مسئول توزیع غذای بخش تحویل می گردد.غذای nilgiris supermarket تحویل شده در پنتری (آبدارخانه) nilgiris supermarket بخش ها برای بیماران آماده و در اختیار آنها قرار می گیرد.
چنانچه nilgiris supermarket غذای تهیه شده در فاصله زمانی مناسب (از طبخ تا مصرف) بدست بیمار (مصرف کننده) نرسد و در طول مسیر در دمای مناسبی نگهداری نشود احتمال آلودگی آن به میکرو اورگانیسم های بیماری nilgiris supermarket زا بسیار بیشتر خواهد شد.گفته می شود علیرغم مقاومت دستگاه گوارش نسبت به انواعی از عفونت ها وضعیت خاص بیماران مانند درمان آنتی بیوتیکی شیمی درمانی کاهش اسیدیته معده و... ) موجب کاهش مقاومت وآسیب پذیری آنها در برابر آلوده گیهای غذایی می شود.
بدلیل اینکه ایکلا ی‌ کلبسیلا و پسودوموناس آئروژنز می توانند میوه های تازه سالادها و سبزیها را آلوده کنند این غذاها نباید به بیمارانی که دارای کمبود گلبولهای سفید هستند (Neutropenia) داده شوند.
از عوامل آلوده کننده دیگر در خصوص سبزیجات تازه L - مونوسیتوژنز که یک باکتری nilgiris supermarket گرم مثبت است را میتوان نام برد این باکتری اغلب برای افرادمسن زنان حامله و یا بیماران ایمنوساپرسیو ایجاد مشکل می نماید مطابق بعضی مطالعات از 20بیماری که در یکی از بیمارستانهای آمریکا به این بیماری دچار شدند 8 نفر از آنها ایمنوساپرسیو بوده اند Damin.N , 1997)).
مواد لبنی و یا سایر خوراکیهای حیوانی خام اغلب بوسیله لیستریامونوسیتوژن ایکلای 157 0: اچ ( E.coli 0157:H) سالمونلا و انگلها آلوده می شوند. در بیماران مبتلا به ایذر خطر ابتلا به مسمومیت و بیماریهای nilgiris supermarket ناشی از غذا بخصوص خطر ابتلا به سالمونلا کامپیلوباکتر و لیستریا بیشتر است.
محلولهای Enteral Feeding ( تغذیه با لوله ) اغلب برای حمایت تغذیه ای در بیماران بدحال با یک دستگاه گوارش فعال استفاده می شود. این محلولها معمولا در بخش تغذیه تهیه می گردند. اینگونه محلولها اغلب بوسیله باکتریهای مولد عفونتهای بیمارستانی nilgiris supermarket آلوده می گردند بنابراین به

No comments:

Post a Comment